Exklusiva kök Uppsala

På Ekeby Bruk finns designalternativen för alla smaker – från tidlöst och minimalistiskt till modernt och personligt. Du får alltid hjälp av våra lyhörda köksinredare som hjälper dig med allt från inspiration till färdig ritning. Välkommen in till en unik utställning av kök i Uppsala.

Hitta ett kök i Uppsala som passar dig

För den lilla familjen, den kräsne gastronomen eller de stora sällskapen. Ska du renovera köket? Vilka är förutsättningarna för ditt nya kök? Köket är för många en naturlig samlingsplats i hemmet där man umgås med både vänner och familj. Köket är en kreativ och inspirerande arbetsplats där funktion och förvaring är viktigt. Köket är bostadens bultande hjärta, vi hjälper dig göra det personligt enligt dina specifika önskemål. När du väljer ett kök i Uppsala från oss ser vi till att ditt nya kök blir både vackert och funktionellt. Köket är lika mycket en investering i ditt eget välbefinnande, som i bostadens värde. Låt oss hjälpa dig att få en god avkastning på din köksinvestering och att göra din köksdröm till verklighet. Du är varmt välkommen in till oss på Ekeby Bruk så hjälper vår duktiga personal dig med köksinspiration och planering av ditt nya kök i Uppsala.

Köksinredning i Uppsala

Hos oss hittar du ett brett sortiment av köksinredning och kök. Vi har allt från det rustika, lantliga köket till det minimalistiska och ultramoderna köket. Leverantörerna vi har valt att jobba med är omsorgsfullt utvalda med fokus på gediget hantverk och välrenommerade varumärken. Vår filosofi har alltid varit att förse våra kunder med ett exklusivt utbud av helhetslösningar för kök. Du är varmt välkommen in för ett personligt möte med våra duktiga köksarkitekter som hjälper dig med planering och rådgivning, hela vägen från köksdröm till färdigt kök.

Exklusiva kök i Uppsala

Är du ute efter något unikt? Kanske något lite mer exklusivt som har det där lilla extra? Vi på Ekeby Bruk är experter på att både designa och bygga exklusiva kök i Uppsala och hjälper dig gärna genom hela processen. Du kanske är trött på de vanliga standardmodellerna eller så kan det vara att själva rummet har lite unika mått som gör att man måste anpassa köket efter det. Oavsett vilken anledning så hjälper vi dig att bygga exklusiva kök i Uppsala som byggs på Claesson snickerifabrik. Om du har några frågor kring hur ett sådant köksbygge går till så tveka inte att ta kontakt med oss så svarar vi på alla dina frågor!

Även om vi håller till i Uppsala så kan vi hjälpa dig i större delar av Stockholm.

Snickerier

Vitvaror

Bänkskivor

Köksblandare

Kakel & Klinker

Övrigt

Har du frågor eller funderingar? Se vanliga frågor och svar gällande kök.

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

8 + 1 =