Exklusiva kök Uppsala

På Ekeby Bruk finns designalternativen för alla smaker – från tidlöst och minimalistiskt till romantiskt och personligt. Och du får alltid hjälp av våra lyhörda köksinredare som hjälper dig med allt i från inspiration till färdig ritning. Välkommen in till en unik utställning av kök i Uppsala.

Vi hjälper dig hitta rätt kök i Uppsala

För den lilla familjen, den kräsne gastronomen eller de stora sällskapen. Ska du renovera ditt kök, eller bygga ett helt nytt så har vi en fråga till dig: Vilka är förutsättningarna för ditt nya kök? Köket är, för många, en naturlig samlingsplats i hemmet där man umgås med både vänner och familj. Samtidigt ska köket vara en kreativ och inspirerande arbetsplats där funktion och förvaring värderas högt. Vi håller med om att köket är bostadens bultande hjärta, och vi vill hjälpa dig göra det personligt och helt rätt för dina specifika önskemål. Hos oss behöver du inte välja mellan design och funktion, utan vi ser till att ditt nya kök blir både vackert och funktionellt. Vi vet att köket är lika mycket en investering i ditt eget välbefinnande, som i bostadens värde. Låt oss hjälpa dig se till att du får en god avkastning på din köksinvestering och göra din köksdröm till verklighet. Kom in till oss på Ekeby Bruk och låt vår duktiga personal hjälpa dig med köksinspiration eller ritningar för ditt nya kök i Uppsala.

Köksinredning i Uppsala

Hos oss hittar du ett brett sortiment av köksinredning och kök i Uppsala. Vi har allt från det rustika, lantliga gårdsköket till det minimalistiska, ultramoderna köket för den stilrena våningen. Leverantörerna vi har valt att jobba med är omsorgsfullt utvalda med fokus på gediget hantverk och kvalitetsprodukter. Vår filosofi har alltid varit att förse våra kunder med ett exklusivt utbud av helhetslösningar för kök med stor variation. Välkommen in för ett personligt möte med våra duktiga köksarkitekter som hjälper dig med all planering och rådgivning från köksdröm till färdigt drömkök.

Exklusiva kök i Uppsala

Är du ute efter något speciellt? Kanske något lite mer exklusivt som har det där lilla extra? Vi är experter på att designa och bygga exklusiva kök i Uppsala och hjälper dig gärna genom hela processen. Du kanske är trött på de vanliga standardmodellerna eller så kan det vara att själva rummet har lite unika mått som gör att man måste anpassa köket efter det. Oavsett vilken anledning så hjälper vi dig att bygga exklusiva kök i Uppsala som du kan känna dig 100% nöjd med. Om du har några frågor kring hur ett sådant köksbygge går till så tveka inte att ta kontakt med oss så svarar vi på alla dina frågor!

Snickerier

Vitvaror

Bänkskivor

Köksblandare

Kakel & Klinker

Övrigt

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

5 + 1 =