Länghemskök Uppsala

Resan till ditt drömkök börjar här

Länghems Kök är ett familjeägt företag som har tillverkat kökssnickerier sedan 1951. Med över 70 års erfarenhet inom marknaden så kan du vara säker på att du får kök av högsta kvalité! Länghems har även stort fokus på miljön och är helt fossilbränslefria och använder el från förnybara källor så du kan vara säker på att ditt nya drömkök byggs med miljön i fokus. Med stort fokus på dig som kund så får du vara med i planeringen från start till slut så att slutprodukten blir exakt så som du vill ha den oavsett mått, färg eller form!

Design och funktionalitet

Med ett brett sortiment av unika luckor och skåpsmoduler så blir varje kök helt unikt vilket gör att din smak och personlighet verkligen speglas i ditt kök. Du kan fritt välja bland mängder av träslag, material, färg och mycket mer för att verkligen sätta din personliga prägel på designen! Länghems Kök har inte bara fokus på design utan också funktionalitet. Oavsett om du är ute efter ”push to open” luckor, karuseller eller utdrag så hittar du allt du behöver hos Länghems Kök!

Om du är nyfiken på hur Länghems Kök i Uppsala kan hjälpa just dig att få ditt nya drömkök, tveka inte att kontakta oss så ser vi till att du får all hjälp du behöver för att komma igång!

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

14 + 3 =