Bertazzoni Uppsala

Gör det enkelt att arbeta i köket

Att ha ett kök med bra vitvaror i hög kvalitét både underlättar matlagningen och gör det roligare att arbeta i köket. Genom att kombinera funktionalitet och estetik skapar Bertazzoni vitvaror som förbättrar din matlagningsupplevelse och samtidigt ger ditt kök en elegant touch. Med spisar och ugnar i högkvalitativ konstruktion och förstklassig prestanda så har det aldrig vart enklare att arbeta i köket. Oavsett om du är ute efter ugn, spis eller ett kylskåp så hittar du allt du behöver till ditt nya drömkök med vitvaror från Bertazzoni i Uppsala!

Funktion och design för det moderna köket

Vitvaror från Bertazzoni är utrustade med avancerade funktioner som gör det enklare och mer effektivt att laga mat och arbeta i köket. Induktionsspisar med värme- och tidkontroll som hjälper dig att uppnå perfekt resultat varje gång. Ångugnar som är utrustade med ånginställningar som bevarar matens näringsämnen och smak och multifunktionsugnar som ger dig möjlighet att anpassa värme och tid för olika maträtter.

Förutom att underlätta arbetet i köket är det en stilren design på produkterna vilket gör att du trivs i köket. Vitvaror från Bertazzoni låter dig dra nytta av det senaste inom teknologin för att förbättra din matlagning och vi är övertygade om att du kommer att älska varje sekund du spenderar i ditt nya kök.

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi på Ekeby Bruk kan hjälpa dig med vitvaror från Bertazzoni så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

6 + 4 =