Snickerier & platsbyggda kök Uppsala

Det första du ser när du kliver in i ett kök är snickerierna, eftersom de oftast tar upp den största väggytan i rummet. Att lägga ner lite extra tanke i valet av skåpluckor, lådfronter och andra snickerier lönar sig verkligen för slutresultatet. När du kliver in i ditt nya kök ska det inte finnas några ”om vi bara hade…” utan vi vill att du ska älska varje vrå. För att ge dig alla möjligheter att hitta helt rätt snickerier i Uppsala har vi skapat vårt eget köksmärke Vida by Ekeby Bruk, som komplement till våra andra leverantörer. För att du ska få ditt drömkök så hjälper vi dig med platsbyggda kök i Uppsala vilket betyder att du inte behöver hålla dig till standardmåtten utan vi ser till att göra allt exakt som du vill ha det från grunden. Ditt nya drömkök är något som ska leva länge, så var noga när du funderar över vad du vill använda köket till och vilka funktioner som är viktigast. Något som lätt glöms bort i planeringsstadiet av ett nytt kök är förvaringen. Hur mycket förvaringsyta behöver du i skåp respektive lådor? Att ha gott om yta i köket för förvaring av glas, porslin, grytor, köksredskap och matvaror är en lyx vi tycker alla borde unna sig. Vi har många års erfarenhet inom just snickerier i Uppsala och hjälper dig att hitta rätt!

Vi hjälper dig att hitta rätt snickerier i Uppsala

Att välja ett nytt kök är inte alltid lätt. Det finns många stilar, färger och material att välja bland. Vilken kökstyp är du? Gillar du lantlig charm med spröjs och romantik. Ett stilrent, välorganiserat kök i ljusa färger. Eller är du kanske mer för retrokänslan och bleka pasteller. Vill du ha trivsamt trä och mjuka naturmaterial, eller moderna funktioner med rena linjer? Man behöver inte alltid välja det ena eller det andra, utan kan mixa utifrån sin egen personliga stil. Vi har flera olika leverantörer av kök och snickerier i Uppsala i toppklass, så att du ska slippa kompromissa. Kom in till oss på Ekeby Bruk, så hjälper vi dig att skapa ett vackert drömkök som fungerar i din vardag.

Platsbyggda kök i Uppsala

Köket är en extremt viktig del i ett hem och man spenderar väldigt mycket tid där. Därför är det viktigt att det är en plats man verkligen tycker om och trivs med. Vi har jobbar i många år med platsbyggda kök i Uppsala där vi bygger ett kök som är perfekt anpassat till rummet och är byggt helt utifrån dina önskemål. Med våra platsbyggda kök i Uppsala så slipper du tänka på standardmått och kan få allt precis som just du vill ha det. Oavsett om du har en färdig plan eller om du behöver hjälp med designen så hjälper vi dig genom hela processen med platsbyggda kök i Uppsala!

Även om vårt kontor ligger i Uppsala så kan vi även hjälpa dig med platsbyggda kök i andra områden som t.ex Stockholm.

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

12 + 6 =