Snickerier & platsbyggda kök Uppsala

Vi hjälper dig med platsbyggda kök i Uppsala vilket betyder att du inte behöver hålla dig till standardmåtten utan vi ser till att göra allt exakt som du vill ha det från grunden. Ditt nya drömkök är något som ska leva länge, så var noga när du funderar över vad du vill använda köket till och vilka funktioner som är viktigast. Något som lätt glöms bort i planeringsstadiet av ett nytt kök är förvaringen. Hur mycket förvaringsyta behöver du i skåp respektive lådor? Att ha gott om yta i köket för förvaring av glas, porslin, grytor, köksredskap och matvaror är en lyx vi tycker alla borde unna sig. Vi har många års erfarenhet inom just snickerier i Uppsala och hjälper dig att hitta rätt!

Vi hjälper dig att hitta rätt snickerier i Uppsala

Att välja ett nytt kök är inte alltid lätt. Det finns många stilar, färger och material att välja bland. Vilken kökstyp är du? Gillar du lantlig charm med spröjs och romantik. Ett stilrent, välorganiserat kök i ljusa färger. Eller är du kanske mer för retrokänslan och bleka pasteller. Vill du ha trivsamt trä och mjuka naturmaterial, eller moderna funktioner med rena linjer? Man behöver inte alltid välja det ena eller det andra, utan kan mixa utifrån sin egen personliga stil. Vi har flera olika leverantörer av kök och snickerier i Uppsala i toppklass, så att du ska slippa kompromissa. Kom in till oss på Ekeby Bruk, så hjälper vi dig att skapa ett vackert drömkök som fungerar i din vardag. Ekebybruk Bad & Kök jobbar med tre olika kökstillverkare. Länghemskök, Claesson kök och Ekebykök.

Ekebykök Klassiskt hantverk – modern form, Ekebys egna designade kök.

Ekebykök är ett ledande svenskt premiumkök med en modern och unik design Ekebykök är en hyllning till enkelhetens skönhet, med släta och raka linjer, inga överflödiga detaljer och en strävan efter att eliminera visuell röra. Varje element är noga utvalt för att tjäna ett syfte och förstärka känslan av lugn och harmoni i köket.

Platsbyggda kök i Uppsala

Köket är en viktig del i ett hem där man spenderar mycket tid. Vi har många års erfarenhet av platsbyggda kök i Uppsala. Med våra platsbyggda kök i Uppsala så behöver du inte tänka på standardmått utan du kan få allt precis som du vill ha det. Oavsett om du har en färdig plan eller om du behöver hjälp med designen så hjälper vi dig genom hela processen med platsbyggda kök i Uppsala!

Även om vårt kontor ligger i Uppsala så kan vi även hjälpa dig med platsbyggda kök i andra områden som t.ex Stockholm.

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

11 + 2 =