Miele Uppsala

Miele, kvalitet före sin tid

På Ekeby Bruk är vi stolta återförsäljare av många högkvalitativa produkter från Miele. De har tillverkat vitvaror i över 120 år med väldigt stort fokus på inte bara kvalitet utan att produkterna ska hålla så länge som möjligt. När man köper en ny och fin diskmaskin så vill man gärna inte behöva skaffa en ny ett par år senare, detta är precis vad Miele strävar efter att uppnå med sina produkter. Precis som Miele själva säger: ”För oss är varje banbrytande innovation mer än en anledning till att fira. Det är en utmaning att skapa något ännu bättre.” De jobbar alltid för att göra sina vitvaror bättre och stannar inte där.

Miele & design

Förutom en mästerverklig kvalitet så har Miele även en väldigt stilren och tilltalande design på sina vitvaror vilket gör att de inte bara fyller en viktig funktion i hemmet utan även bidrar väldigt mycket till hemmets design och miljö. Så oavsett om du är ute efter en ny diskmaskin, tvättmaskin eller köksprodukter så är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med vårt utbud av produkter från Miele.

Om du har frågor eller funderingar kring våra produkter från Miele i Uppsala så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Miele logga

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

3 + 15 =