Bänkskivor

Laminat, ett slitstarkt material med minimalt underhållsbehov. Massivt trä för den där naturliga känslan. Sten i vackra färger och mönster. Färgstarkt härdat glas för en extra edge. Vi har bänkskivor i alla tänkbara färger och material. Matcha bänkskivan med de övriga snickerierna i köket, eller låt den tala för sig själv i lysande orange eller limegrön. Du väljer.

Diskbänk

Om man inte är insatt i kök kan det vara lätt att tro att en diskbänk bara är just en diskbänk och att de kommer i ett standardutförande med förbestämda mått. Men där misstar man sig! Du behöver inte längre nöja dig med en standardvariant som inte riktigt passar in med resten av köket, utan vi har valt att jobba med fantastiska diskbänksleverantörer som ger dig full frihet. Exakt passning, näst intill osynliga skarvar och integrerade diskhoar. Endast fantasin sätter gränser. Så, får det lov att vara en måttanpassad diskbänk i rostfritt stål från Purus, eller kanske en med specialanpassade uppvik efter just dina behov från Decosteel?

Diskho

Likväl som du har friheten att designa själva diskbänken efter dina önskemål har du även friheten att välja och vraka för att hitta den perfekta diskhon. Vi har ett brett sortiment av både enkla och dubbla hoar, från platseffektiva till extra rymliga. Vad har du för behov i ditt kök? Använder du mycket saker på en gång och behöver extra stora ytor för att snabbt och lätt få undan allt, eller använder du en sak i taget som lätt och smidigt kan sköljas av?

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

8 + 5 =