Badrum i Uppsala

Från badrumsdröm till drömbadrum

Funderar du på att renovera ett befintligt badrum i Uppsala, eller vill du kanske bygga ett helt nytt? Varmt välkommen in till oss på Ekeby Bruk och besök vår unika badrumsutställning. Vår kunniga personal hjälper dig med allt från badrumsinspiration till färdiga ritningar genom att lyhört lyssna till dina visioner och önskemål.

Helhetslösning för badrum i Uppsala

Vi har stor förståelse för att ett nytt badrum är ett stort beslut och är fast beslutna om att hjälpa dig göra processen så smidig som möjligt. Det ska vara roligt att planera, designa och fantisera om sitt nya badrum! När du väljer ett nytt badrum i Uppsala från Ekeby Bruk får du inte bara ett tomt skal, utan ett helt koncept med både hjärta och själ. Vi älskar när det estetiskt vackra möter smart design, och ägnar därför mycket tid och eftertanke åt att välja ut de mest dekorativa och funktionella badrumsprodukterna till vårt sortiment. Produkterna du kan se i sortimentet kommer från världsledande designers och kvalitetssäkrade leverantörer. Att det vackra alltid utgår från betraktarens ögon och att alla har olika krav på funktionalitet tycker vi gör vårt jobb extra spännande och utvecklande. Därför utgår vi alltid från dina behov och vad du tycker är vackert när vi hjälper dig hitta de bästa möjliga lösningarna utifrån rummets förutsättningar. Med många års erfarenhet av att både bygga och renovera badrum i Uppsala så kan vi garantera att du är i trygga händer med oss.

Vi brinner för att skapa fantastiska rum med känsla och funktionalitet. Låt oss hjälpa dig med ditt nästa projekt!

Även om vårt butik ligger i Uppsala så kan vi även hjälpa dig att renovera eller bygga badrum i andra områden som t.ex i Stockholm.

Inredning

Kakel & Klinker

Bastu

Blandare

Beslag

Övrigt

Har du frågor eller funderingar? Se vanliga frågor och svar gällande badrum.

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

3 + 10 =