Köksblandare Uppsala

Köksblandare med fokus på funktion och design

Ett av de mest använda redskapen i köket är köksblandaren. Oavsett om man ska skölja grönsaker, diska eller fylla på en kastrull så används köksblandaren nästan varje dag när man jobbar i köket. Men förutom sin praktiska funktion så är den också en väldigt stor del när det gäller designen i köket. Du kanske går i tankarna att göra om ditt kök och ska välja en ny blandare, då har du hittat helt rätt! På Ekeby Bruk så har vi ett stort utbud av olika köksblandare i Uppsala av hög kvalitét. Blandarna du hittar hos oss har alltid både funktion och design i fokus för att göra det smidigare att jobba i köket.

Köksblandare i Uppsala som passar ditt kök

När det kommer till att välja den rätta blandaren för ditt kök, finns en mängd olika märken, utföranden och färger att välja bland. Allt från standardkranar till nya, innovativa funktioner och utseenden. Om du vill kunna starta kranen snabbt och smidigt, samtidigt som du håller en tung gryta i båda händerna, eller har kakdeg på fingrarna har vi smarta beröringsfria kranar från Axor.

En annan sak som kan underlätta när man jobbar i köket är kranar som går att manövrera väldigt enkelt. Vissa kranar går att dra ut och använda som en slang vilket kan vara väldigt användbart.

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig att hitta en perfekt köksblandare i Uppsala för just ditt kök så tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

2 + 2 =