Dornbracht Uppsala

En blandare för alla badrum och kök

Är du på jakt efter en ny blandare till ditt badrum eller kök? Blandare från Dornbracht i Uppsala är ett utmärkt val. Dornbracht erbjuder en kombination av hög prestanda och elegant design och är dessutom tillverkade av högkvalitativa material som garanterar långvarig hållbarhet. Mångfalden är stor med blandare i många olika stilar vilket gör det enkelt att hitta en blandare som passar perfekt i just ditt hem. Dornbracht har ett stort fokus på användarvänlighet, blandarna är designade för att vara enkla att installera och underhålla samtidigt som de håller ett jämnt och kontrollerat vattenflöde.

Blandare med en personlig design

Blandare från Dornbracht ger dig möjligheten att skapa ett unikt och personligt uttryck i ditt badrum eller kök. Med en mängd olika designalternativ från klassiskt till modernt och allt däremellan kan du skräddarsy både ditt badrum och ditt köks utseende helt efter egen smak och stil. Badrummet är en plats som ska kännas avkopplande, trygg och säker. Konsten är att man sätta sin egen personliga prägel på designen utifrån vad man själv upplever är avkopplande. Köket är en plats man vistas i varje dag och är en arbetsplats. Det är viktigt att man har både design och funktion i åtanke när man designar köket vilket gör Dornbracht till ett perfekt val.

Om du har frågor kring hur vi på Ekeby Bruk kan hjälpa dig med blandare från Dornbracht i Uppsala så tveka inte att kontakta oss.

Dornbracht

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

11 + 2 =