Exklusiva kök Stockholm

Ekeby Bruk Bad & Kök har designalternativen som passar Er som söker ett personligt kök – från tidlöst och klassiskt kök till modernt och minimalistiskt kök. Hos oss får du alltid hjälp av våra lyhörda köksinredare som hjälper dig med allt i från inspiration till färdig ritning. Välkommen in till en unik utställning av exklusiva moderna kök i Stockholm.

Hitta ett kök i Stockholm som passar dig

För den lilla familjen, den kräsne gastronomen eller de stora sällskapen. Är det dags att renovera köket? Vilka är förutsättningarna för ditt nya kök? För många är köket en naturlig samlingsplats i hemmet där man umgås med vänner och familj. Samtidigt ska köket vara en kreativ och inspirerande arbetsplats med god funktion och förvaring. Köket är bostadens bultande hjärta, vi hjälper dig göra det personligt helt utifrån dina specifika önskemål. För oss är det viktigt att du får ett kök som ser vackert ut designmässigt med optimala funktioner så att det blir enkelt att arbeta i köket. Köket är lika mycket en investering i ditt eget välbefinnande, som i bostadens värde. Låt oss hjälpa dig att få en god avkastning på din köksinvestering och göra din köksdröm till verklighet. Du är varmt välkommen in til oss på Ekeby Bruk så hjälper vår duktiga personal dig med köksinspiration och planering av ditt nya och exklusiva kök i Stockholm.

Köksinredning i Stockholm

Hos oss hittar du ett brett sortiment av köksinredning och exklusiva kök i Stockholm. Vi har allt från det rustika, lantliga köket till det minimalistiska och ultramoderna köket. Leverantörerna vi har valt att jobba med är omsorgsfullt utvalda med fokus på gediget hantverk och välrenommerade varumärken för att du ska få ditt drömkök. Vår filosofi har alltid varit att förse våra kunder med ett exklusivt utbud av helhetslösningar för kök. Du är varmt välkommen in för ett personligt möte med våra duktiga köksarkitekter som hjälper dig med planering och rådgivning, hela vägen från köksdröm till färdigt kök.

Moderna och exklusiva kök i Stockholm

Är du ute efter något nytt och unikt? Kanske något lite mer exklusivt som har det där lilla extra? Vi på Ekeby Bruk hjälper dig designa och bygga exklusiva kök i Stockholm och hjälper dig gärna genom hela processen. Du kanske är trött på de vanliga standardmodellerna eller så kan det vara att själva rummet har lite unika mått som gör att man måste anpassa köket efter det. Oavsett vilken anledning så hjälper vi dig att bygga exklusiva kök i Stockholm som byggs på Claesson snickerifabrik. Om du har några frågor kring hur vi på Ekeby Bruk kan hjälpa dig med ditt köksbygge så tveka inte att ta kontakt med oss så svarar vi på alla dina frågor!

Jobba smart med moderna kök i Stockholm

De två viktigaste grundpelarna när man ska bygga ett nytt kök är design och funktion. Funktion, design och kvalité är viktigt och där har vi ett tätt samarbete med exklusiva leverantörer som gör att vi kan tillhandahålla dig med moderna kök i Stockholm. Oavsett om det är en ugn med inbyggda funktioner som underlättar matlagningen till bra köksytor i speciella och unika material så ser vi till att ditt kök blir enkelt och smidigt att arbeta i. Om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med moderna kök i Stockholm så tveka inte att kontakta oss så berättar vi allt om vad det senaste inom kökstekniken har att erbjuda!

Snickerier

Vitvaror

Bänkskivor

Köksblandare

Kakel & Klinker

Övrigt

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

13 + 8 =