Köksplanering i Uppsala

Få hjälp med köksplanering i Uppsala

Planerar du att bygga ett nytt kök men vet inte riktigt vart du ska börja? Ekeby Bruk designar och planerar ert kök. Vi hjälper dig gärna med köksplanering i Uppsala så att du får ditt nya drömkök! Du kanske har en bild i huvudet av hur du vill att det ska se ut men vet inte riktigt hur då får till det i praktiken. Vi har erfarna köksdesigner som tillsammans med dig tar fram en ritning och skiss helt utifrån dina önskemål och drömmar. Först när du känner dig nöjd med designen så går vi vidare till nästa steg för att göra din dröm till verklighet.

Köksplanering där din fantasi sätter gränsen

När vi hjälper våra kunder med köksplanering i Uppsala är vi väldigt måna om att låta fantasin flöda fritt. På Ekeby Bruk har vi ett tätt samarbete med ett flertal olika välrenommerade leverantörer inom köksvärlden allt från vitvaror till kakel, bänkskivor och snickerier, med så stor frihet för ditt nya kök. Oavsett om du är ute efter ett modernt och stilrent kök eller ett mer klassiskt kök så har vi resurserna att göra din dröm till verklighet! Det viktiga är att du får sätta din personliga prägel på ditt nya kök. Vi hoppas på att få ge dig den hjälp du behöver med köksplanering i Uppsala och att vi får vara med på din resa till ett nytt drömkök!

Bli inspirerad

Vi hjälper dig med en färdig design och plan för hur ditt nya kök ska se ut. Det kan vara svårt att komma igång med köksplanering och man kan behöva något visuellt att utgå från. På vår hemsida kan du hitta bilder på många färdiga kök som du kan ta inspiration från. Oavsett om du vill plocka små detaljer och sammanställa till något helt eget eller om du kanske bara vill plocka ut ett färdigdesignat kök så finns möjligheten hos oss på Ekeby Bruk! Vi vill gärna träffa dig, kontakta oss antingen via mail eller ring oss på 018 – 50 40 45 för att påbörja planeringen av ditt nya drömkök.

Om du har några frågor eller funderingar kring hur vi på Ekeby Bruk kan hjälpa dig med köksplanering i Uppsala så svarar vi gärna på alla dina frågor, tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

5 + 4 =