Utespa i Uppsala

Ekebybruk Viskan Spa Center

Ett härligt dopp i ett ångande bubbelbadkar, vad kan vara härligare en stjärnklar vinterkväll? Ett varmt bad i ett utespa är ett perfekt sätt att varva ner efter en stressig dag och låta kropp och själ återhämta sig i lugn och ro. Vi har utespa i Uppsala från Viskan Spa, som är Sveriges enda tillverkare av spabad, och en av de största leverantörerna i Europa av högklassiga utespa. Med det svenska klimatet i fokus har Viskan skapat produkter som håller hög standard och klarar våra svenska väderförhållanden på bästa sätt. Ett massagebadkar från Viskan Spa ger dig bekymmersfri njutning, året om.

Allt du behöver till ditt utespa i Uppsala

Utöver härliga massagefunktioner finns även tillval med ljusterapi som bl.a. stimulerar cirkulationen, ger dig mer energi och hjälper musklerna att slappna av. Väljer du ett bad från V-serien eller en Spatunna kan du även unna dig ett aromabad när än du önskar. Med eteriska oljor som doftar lavendel, passion, citrus, ros eller eukalyptus är vardagslyxen ett faktum. I vår butik hittar du även ett fullsortiment av allt inom spa- kem för att hålla ditt utespa rent och fräscht.

Drömmer du om att kunna krypa ner i ett härligt spabad i din egen trädgård? Då hjälper vi dig att hitta rätt utespa i Uppsala för just dig.

Varumärke

Ekeby Bruk logotyp

Har du frågor eller funderingar? Se vanliga frågor och svar gällande utespa.

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

6 + 1 =