Klinker från Bricmate i Uppsala

Granitkeramik från Bricmate

Har du nya planer för badrummet? Det är ett stort projekt med många viktiga beslut som ska fattas innan arbetet kan påbörjas. En viktig del är att välja vilken typ av kakel och klinker som ska användas till golv och väggar. Då valmöjligheterna när det gäller kakel är näst intill oändliga så kan det vara svårt att komma igång och veta vart man ska börja. Bricmate fokuserar sig på klinker i granitkeramik som ger badrummet en väldigt unik stil. För dig som tycker om det stilrena är Bricmate i Uppsala ett perfekt val!

Skandinavisk design med Bricmate

Ekeby Bruk Bad & Kök har ett nära samarbete med Bricmate, vi ser till att du får badrummet du alltid har drömt om. Med granitkeramik som är anpassad för Skandinavisk arkitektur och färgsättning ser vi till att ditt badrum blir unikt. En av de stora fördelarna med att använda granitkeramik från Bricmate är att materialet är extremt slitstarkt. Granitkeramik har en mycket lägre vattenabsorberande förmåga jämfört med vanligt kakel vilket gör dem mer lämpliga i det skandinaviska klimatet. Det fungerar även utmärkt att använda sig av granitkeramik utomhus till uteplatser, poolområden, såväl som inomhus i badrummet, hallen eller köket.

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig med granitkeramik från Bricmate i Uppsala tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Ekeby Bruk logotyp

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

14 + 2 =