Liebherr Uppsala

Hur viktigt är ett modernt kylskåp?

Ett kylskåp är en av de mest grundläggande delen i ett kök. Men spelar det någon roll vilken typ av kylskåp man har? Det finns fler anledningar till varför man vill ha ett riktigt bra kylskåp. För det första så är ett högkvalitativt kylskåp oftast mer energieffektiva och på så sätt värna om miljön. En annan fördel är att man kan hålla maten fräsch längre och bevara dess näringsämnen och smak. Det finns många saker man bör tänka på när man väljer ett kylskåp utöver dessa punkter som t.ex storlek och form. Vi har ett tätt samarbete med Liebherr i Uppsala som är specialister när det kommer till både kylskåp och frysar som kännetecknas av sin moderna design och tekniska prestanda.

Modern teknologi för en enklare vardag

Liebherr är kända för att erbjuda innovativa funktioner i kylskåp och frysar som gör dom till ett utmärkt val om man vill ha pålitliga vitvaror. Bland annat så finns det modeller som har BioFresh lådor som skapar en optimal miljö för att hålla maten fräsch genom både temperatur och fuktighetsinställningar. Deras frysar kan även förhindra isbildning och frost som är ett vanligt problem som även påverkar energikostnaden och underhållet. Med NoFrost teknologin slipper man detta helt och hållet. Kylskåp och frysar från Liebherr är även tillverkade för att vara anpassningsbara så att du enkelt och smidigt kan organisera om lådor och hyllor för en layout som
passar bäst för just ditt hushåll. Det finns många sätt som dessa frysar och kylskåp kan förenkla din vardag.

Om du har några frågor kring hur vi på Ekeby Bruk kan hjälpa dig med en kyl eller frys från Liebherr i Uppsala så tveka inte att ta kontakt med oss!

Liebherr logga

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

1 + 13 =