Hansgrohe Uppsala

Moderna och exklusiva blandare för ditt hem

Om du precis som vi älskar vacker design i badrum och kök så har du hittat helt rätt. Vårt mål är att ge dig komplett frihet i hur du designar ditt hem, allt från golv i badrummet till kranen i köket. Att sätta sin personliga prägel på designen är vad som gör ditt hem till ditt. Vi samarbetar med Hansgrohe i Uppsala för att kunna ge dig denna frihet när det gäller vattenkranar och blandare. Att ha en blandare eller kran som man är riktigt nöjd med kan göra mer än vad man tror. Om du har provat att duscha med olika duschmunstycken så vet du vad vi pratar om, skillnaden kan vara enorm. Vi hjälper dig att hitta moderna, fräscha och högkvalitativa produkter från Hansgrohe i Uppsala som passar i just ditt hem.

Spara vatten och energi med Hansgrohe

Förutom att de har en riktigt snygg och modern design så har man inte snålat när det gäller funktion som för oss är precis lika viktigt. Produkterna som vi tillsammans med Hansgrohe använder är utrustade med en EcoSmart teknologi som automatiskt minskar vattenflödet för att värna om miljön men också minskar på din vattenkostnad. Med blandare från Hansgrohe så värnar du alltså om både miljö och plånbok. Just nu har produkterna kapacitet att spara över 45% vatten och energi med hjälp av EcoSmart teknologin.

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi på Ekeby Bruk kan hjälpa dig att hitta blandare och kranar från Hansgrohe i Uppsala så tveka inte att kontakta oss så ser vi till att hitta produkterna som passar för just ditt hem.

Hansgrohe

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

8 + 2 =