Bora Uppsala

Slipp köksfläktar med en spis från Bora

Något som får köksprodukter från Bora att sticka ut lite extra är deras ångsugssystem som används i spisarna. Vanligtvis så brukar du behöva en spisfläkt när du ska laga mat men med en spis från Bora så åker inte ångan upp utan ner. Spisen har en inbyggd spisfläkt som gör att ånga istället åker rätt ner under spisen. Detta gör att ditt kök inte behöver en stor fläktkåpa som täcker sikten i köket utan istället öppnar upp möjligheter till en ny och unik köksdesign. Om detta har väckt din nyfikenhet och du undrar hur vi kan hjälpa dig med ditt nya drömkök så tveka inte att kontakta oss!

Flexugnar från Bora

Ugnen är en av de viktigaste redskapen som finns i köket och används till de flesta måltider. Därför är det otroligt viktigt att ha en ugn som går att lita på, det är precis vad du hittar bland våra produkter från Bora. Ugnen är utrustad med en automatisk ångsug som ser till att ångan inte lämnar ugnen när du öppnar den. Deras flexugnar låter dig göra mycket mer än många andra ugnar, du kan baka, steka, ångkoka och mycket mer. Om du är trött på att rengöra en smutsig ugn så behöver du inte oroa dig, flexugnar från Bora sköter det helt själv och blir spegelblank efter att du har använt den.

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig att utrusta ditt nya kök med fantastiska produkter från Bora i Uppsala så tveka inte att kontakta oss!

Även om vår butik ligger i Uppsala så hjälper vi dig att utrusta ditt kök med produkter från Bora i andra områden som t.ex i Stockholm.

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

9 + 12 =