Kakel från Dekora i Uppsala

Dekora, för ett trendigt badrum

Har det blivit dags att renovera badrummet? Eller kanske ska du bygga ett helt nytt badrum från grunden? När man designar ett badrum är det många viktiga beslut som ska fattas innan man kan påbörja byggnationen, en av de absolut viktigaste besluten är vilken typ av kakel, klinker eller granitkeramik som ska användas. Valet av material i ett badrum är avgörande för hur slutresultatet kommer att bli. Vi har ett tätt samarbete med Dekora som har ett stort utbud av kakel och klinker i olika stilar för att du ska kunna få badrummet du alltid har drömt om.

Designa ett badrum i stil med Dekora

Vi är stolt leverantör av kakel och klinker från Dekora i Uppsala och ser till att du får allt du behöver för att du ska bli nöjd med ditt nya badrum. Med ett stort sortiment i olika nyanser och former är vi övertygade om att Dekora är ett utmärkt val för ditt badrum. Vi vill att du ska ha frihet att låta din fantasi och kreativitet löpa fritt. Vi förstår att det ibland kan vara svårt att veta vart man ska börja när man har oändligt med valmöjligheter, därför finns vi alltid här om du är ute efter inspiration till ditt nya badrumsprojekt!

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig med kakel och klinker från Dekora i Uppsala så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång!

Välkommen till Uppsalas största badrumsbutik.

Ekeby Bruk logotyp

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

10 + 15 =