Witt Uppsala

Vi vill att du ska trivas i ditt kök

Köket är både en arbetsplats och en naturlig plats att umgås. Och precis som en vanlig arbetsplats så är det väldigt viktigt att man trivs där man jobbar och att det är en behaglig, vacker och funktionell miljö. Vitvaror med god funktion och bra kvalité underlättar arbetet i köket. Vissa vitvaror kan hjälpa till med den tråkiga biten som att rengöra, då vissa ugnar t.ex kan sköta det själv. Vi har ett tätt samarbete med Witt i Uppsala som är väldigt innovativa när det gäller vitvaror till köket.

Vitvaror med fokus på funktion och design

En av anledningarna till att vi har valt att samarbeta med Witt i Uppsala är för att de har ett stort fokus på funktion och design. Med en Skandinavisk design som både är funktionell och stilren skapar Witt en behaglig miljö och med det senaste inom tekniken så underlättar det matlagningen och gör den roligare. Vi vill även att du ska ha stor frihet när du designar ditt drömkök och det är ytterligare en av anledningarna till att vi använder produkter från Witt som har ett stort spelrum när det gäller val av material och färg.

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi på Ekeby kan hjälpa dig med vitvaror från Witt i Uppsala så tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

5 + 8 =