Vitvaror i Uppsala

Vitvaror i Uppsala som passar just ditt drömkök

Det finns många saker att tänka på när man ska göra ett trivsamt kök. Designen består av många moment i ett kök, allt från diskbänk till köksluckor. Att välja rätt vitvaror är något som ger köket ett extra lyft, allt från teknik, design, hållbarhet och varumärke.

Att välja vitvaror är inte alltid lätt. Här gäller det att hitta rätt i kombinationen av design och funktion. Vem är du i köket? Är du den experimentella gourmanden som vill ha utsökta smaker till varje pris, den blygsamme hemmakocken som följer recept till punkt och pricka, eller något mitt emellan? Hos oss på Ekeby Bruk är du i trygga händer, vem du än är i köket. Här hittar du många olika vitvaror i Uppsala som passar alla smaker och behov. Våra köksspecialister brinner för att hjälpa just dig hitta rätt.

Spisfläktar, ugnar, spisar, här hittar du allt

När du köper vitvaror i Uppsala hos oss på Ekeby Bruk så får du alltid något unikt som ger ditt kök det lilla extra. Oavsett om det är en spis med bänkfläkt eller en ugn som kan rengöra sig själv så hittar du det hos oss! Vi är väldigt noga med att se till att våra vitvaror inte bara gör det smidigare att arbeta i köket utan också att designen passar in i ditt kök. Med stort fokus på både design och funktionalitet så är våra vitvaror i Uppsala pricken över i:et om du vill uppnå sann köksharmoni.

Vi har ett tätt samarbete med många ledande leverantörer av vitvaror som bland annat Miele, Bora och Gaggenau och vi är övertygade om att vi tillsammans kan se till att du får köket du alltid har drömt om!

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi på Ekeby Bruk kan hjälpa dig med vitvaror i Uppsala så tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

15 + 3 =