Snickerier & platsbyggda kök i Stockholm

Köksnickerier gjorda med omtanke och kärlek ger en lång livslängd både vad gäller hållbarhet och känsla. Det lönar sig för slutresultatet om man lägger ner extra noggranhet i valet av skåpluckor, lådfronter och materialval. När du kliver in i ditt nya kök ska du älska varje vrå av köket. För att ge dig alla möjligheter att hitta rätt snickerier i Stockholm har vi skapat vårt helt egna köksmärke Ekeby Kök, som komplement till våra andra leverantörer. Vi hjälper dig med platsbyggda kök i Stockholm för att du ska få ditt drömkök. Detta betyder att du inte behöver hålla dig till standardmåtten utan vi ser till att göra allt exakt som du vill ha det från grunden. Ditt nya drömkök är något som ska leva länge, så var noga när du funderar över vad du vill använda köket till och vilka funktioner som är viktigast. Något som lätt glöms bort i planeringsstadiet av ett nytt kök är förvaringen. Hur mycket förvaringsyta behöver du i skåp respektive lådor? Att ha gott om yta i köket för förvaring av glas, porslin, grytor, köksredskap och matvaror är en lyx vi tycker alla borde unna sig. Vi har många års erfarenhet inom just snickerier i Stockholm och hjälper dig att hitta rätt!

Vi hjälper dig att hitta rätt snickerier i Stockholm

Att välja ett nytt kök är inte lätt. Det är mycket man ska ha i åtanke som stil, färg och materialval. Vilken kökstyp är du? Gillar du ett klassiskt kök eller ett stilrent, modernt kök. Vill du ha trivsamt trä och mjuka naturmaterial, eller moderna funktioner med stål och stenmaterial? Det är bara din fantasi som sätter gränserna när det gäller designen. Man behöver inte alltid välja det ena eller det andra, utan kan mixa utifrån sin egen personliga stil. Vi har flera olika exklusiva leverantörer av kök och snickerier i Stockholm i toppklass, du slipper kompromissa. Kom in till oss på Ekeby Bruk, så hjälper vi dig att skapa ett vackert drömkök som fungerar i din vardag.

Platsbyggda kök i Stockholm

Köket är en viktig del i ett hem där man spenderar mycket tid. Därför är det viktigt att man verkligen tycker om och trivs med sitt kök. Vi på Ekeby Bruk har jobbat i många år med platsbyggda kök i Stockholm, vi bygger kök som är anpassat till rummet och helt utifrån dina önskemål. Vårt mål är att du alltid ska få ditt drömkök precis så som du har föreställt dig det. Med våra platsbyggda kök i Stockholm så slipper du tänka på standardmått och kan få allt precis som just du vill ha det. Oavsett om du har en färdig plan eller om du behöver hjälp med designen så hjälper vi dig genom hela processen med platsbyggda kök i Stockholm!

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

4 + 9 =