Stonecut Uppsala

Designa hemmet med bänkskivor

Det är många saker man ska ha i åtanke när man designar ett hem. En av dessa saker är material på bänkytor. Det kan vara allt från köksbänkskivor, fönsterbänkar, badrum och mycket mer. Det finns många olika valmöjligheter när det gäller material som ger olika känslor. Trä brukar oftast ha en lite varmare känsla medan natursten kan vara lite mer stilrent och robust. På Ekeby Bruk har vi ett tätt samarbete med Stonecut i Uppsala som är specialister på just natursten som ger en väldigt unik känsla när det gäller design. En av de stora fördelarna med att ha ytor i just natursten är att det finns otroligt många valmöjligheter när det gäller design, kvalité och färg.

Natursten: Möjligheternas material

Precis som trä har otroligt stor variation i utseende då olika träslag varierar i färg och ådring så har även natursten en otroligt stor variation. Stenmaterial har ofta en stor variation i färg och mönster. Oavsett om du är ute efter en ny bänkskiva till din köksö, diskbänk eller kanske vid handfatet i badrummet så är vi övertygade om att det finns ett material av natursten som passar perfekt i ditt hem.

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi på Ekeby Bruk kan hjälpa dig med bänkskivor från Stonecut i Uppsala så tveka inte att kontakta oss!

stonecut logga

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

9 + 14 =