Exklusiva badrum i Stockholm

Från badrumsdröm till drömbadrum

Går du i tankarna på att renovera ett befintligt badrum, eller vill du kanske bygga ett helt nytt? Då är du varmt välkommen in till oss på Ekeby Bruk Bad & Kök där du kan besöka vår unika badrumsutställning. Vår kunniga personal hjälper dig med allt från badrumsinspiration till färdiga ritningar genom att lyhört lyssna till dina visioner och önskemål. Tillsammans tar vi första steget till ditt nya och exklusiva badrum i Stockholm!

Helhetslösning för exklusiva badrum i Stockholm

Att bygga eller renovera ett badrum är ett stort beslut och det har vi på Ekeby Bruk stor förståelse för. Vi är fast beslutna om att hjälpa dig göra processen så smidig som möjligt. Att planera sitt nya badrum ska vara roligt, men det är lätt att det blir överväldigande då valmöjligheterna är näst intill oändliga! Men oroa dig inte, vi finns där för att hjälpa dig genom hela processen. Hos oss på Ekeby Bruk Bad & Kök får du ditt unika och exklusiva badrum i Stockholm, ett helt koncept med både hjärta och själ. Vi älskar när det estetiskt vackra möter smart design, och ägnar därför mycket tid och eftertanke åt att välja ut de mest kvalitativa och funktionella badrumsprodukterna till vårt sortiment. Produkterna du hittar i vårt sortiment är noggrant utvalda och kommer från världsledande designers och kvalitetssäkrade leverantörer för att du ska få badrummet du drömt om. Att det vackra alltid utgår från betraktarens ögon och att alla har olika krav på funktionalitet tycker vi gör vårt jobb extra spännande och utvecklande. Därför utgår vi alltid från dina behov och vad du tycker är vackert när vi hjälper dig hitta de bästa möjliga lösningarna utifrån rummets förutsättningar. Med många års erfarenhet av att både renovera och bygga exklusiva badrum i Stockholm så kan vi garantera att du är i trygga händer med oss.

Vi brinner för att skapa fantastiska rum med känsla och funktionalitet. Låt oss hjälpa dig med ditt nästa projekt!

Lyxiga badrum i Stockholm

Har du blivit inspirerad på ett hotellrum när du kliver in i badrummet och tänker: ”Wow, vad lyxigt!”. Vårt mål är att detta ska vara din vardag i ditt alldeles egna lyxiga badrum i Stockholm. Att designa ett lyxigt badrum är där vi på Ekeby Bruk kommer in i bilden! Vi har många års erfarenhet av att designa lyxiga badrum i Stockholm och vi vet hur man ska gå till väga på bästa sätt. Funktion är viktigt oavsett om det gäller toalett, handfat eller dusch så finns det ett otroligt brett utbud av olika produkter med många funktioner. Vi kombinerar design och funktion för att ge dig hotellupplevelsen i ditt nya drömbadrum som gör vardagen lite lyxigare!

Om du har frågor kring hur vi kan hjälpa dig att designa och bygga lyxiga badrum i Stockholm så tveka inte att kontakta oss!

Inredning

Kakel & Klinker

Bastu

Blandare

Beslag

Övrigt

Har du frågor eller funderingar? Se vanliga frågor och svar gällande badrum.

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

4 + 9 =