Bora Stockholm

Inga mer köksfläktar, skaffa spis från Bora

Bora är pionjären och marknadsledaren när det gäller Spishällar med inbyggda fläkt som suger matosen nedåt. Vanligtvis så behöver du en spisfläkt vid matlagning för att rummet inte ska bli fyllt av rök, men med en spis från Bora så åker inte ångan upp utan sugs istället ner. Med en inbyggd spisfläkt så åker ångan rätt ner under spisen, detta gör att man slipper ha den stora spiskåpan/ fläkten som inte alltid är så rolig rent designmässigt. Du får alltså mer utrymme för annat i ditt kök. Om detta har väckt din nyfikenhet och du undrar hur vi kan hjälpa dig med ditt nya drömkök så tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan designa ditt kök med smarta produkter från Bora i Stockholm!

Slipp rengöringen med flexugnar från Bora

Vad skulle du säga är det absolut viktigaste redskapet i köket? Många skulle nog säga att det är ugnen då den används till de flesta måltider. Därför är det väldigt viktigt att ha en ugn som man kan lita på till hundra procent, det är precis vad du hittar bland våra produkter från Bora. Deras unika ugnar är utrustade med en automatisk ångsug som ser till att ångan aldrig lämnar ugnen när du öppnar den vilket annars är vanligt bland andra ugnar. Flexugnar från Bora låter dig göra mycket mer än många andra ugnar, du kan baka, steka, ångkoka och mycket mer vilket öppnar upp mång möjligheter till att vara kreativ i köket. En av de absolut tråkigaste saker man behöver göra med många vitvaror är att rengöra dom. Men med Boras flexugn slipper du detta då ugnen sköter det helt själv, den gör sig spegelblank efter att du har använt den.

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig att utrusta ditt nya kök med fantastiska produkter från Bora i Stockholm så tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

15 + 13 =