Gaggenau Stockholm

Gaggenau – Tradition möter innovation

Gaggenau nöjer sig inte bara med att deras produkter är av mästerlig kvalitet, utan vill att varje produkt ska vara ett konstverk som är unikt. Om du är ute efter det lilla extra till ditt kök så kan vi garantera att Gaggenau är rätt val för dig! Med en brinnande passion för hantverk så tillverkas produkterna med största del för hand där de hanterar det senaste inom laserskärarteknik för att skapa produkter som får köket att sticka ut. Ekeby Bruk är stolta återförsäljare av produkter från Gaggenau i Stockholm och har ett stort utbud av köksprodukter med allt från spisfläktar till ugnar och spishällar.

Kökskonst från Gaggenau tillverkad för hand

När produkter tillverkas helt av maskiner så är det lätt att produkten förlorar sin ”själ”. Gaggenau har därför i mer än 330 år ständigt strävat efter att inte förlora känsla man får av en produkt som är handtillverkad. Med en vacker och robust design från Gaggenau ger vi dig därför ett kök som är helt unikt och skräddarsytt för just dig. Ta gärna en titt på några av de produkter vi har att erbjuda från Gaggenau i Stockholm, vi är övertygade om att du hittar något som skulle passa för just ditt nya drömkök!

Om det är något du undrar över gällande produkter från Gaggenau så svarar vi gärna på dina frågor, tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Har ni frågor kring vårat sortiment eller vill prata kakel?
Tveka inte att kontakta oss!

12 + 3 =