Carlo Garn

Vi har erfarenhet av att bygga hundratals vinkällare

 

Carlo Garn Wine Storage Ltd är baserat i en 17 500 m2 stor fabrik i England, med ett försäljningskontor i Danmark. Våra kunder är allt ifrån vinentusiaster med stort intresse att samla vin, restauranger av hög klass och konferens- och representationsanläggningar.

2012 gick Carlo Garn, Sorrells Wineracks och Traditional Wineracks Company samman och bildade STC Winerack Group. Det nya teamet delade upp marknaden i 3 divisioner;  Carlo Garn (vinkällare för Skandinavien och Europa) Sorrells (vinkällare för Storbritanien, Irland, Australien, Asien och Nordamerika) The Traditional Wine Rack Company (traditionella vinställ – detaljhandelsprodukter för global distribution).

Vårt team bistår med kreativa idéer och vägledning kring funktion och design under hela projektets genomförande. Kvalitet och finish är viktigt för oss. Tillverkningen sker i den egna fabriken, kontor och designfunktion finns i samma anläggning, vilket ger oss möjlighet att noga övervaka att tillverkningen sker på rätt kvalitetsnivå.

Vi har distributionspartners över hela Europa, vilket innebär att våra produkter är lättillgängliga och att kvalitet och utförande kan övervakas till den sista finputsningen.

Vi kan även rekommendera leverantörer för att fylla hyllorna med rätt viner.

Besök oss!
Välj leverantör