Bad

Välj leverantör

Tillsammans skapar vi dina drömmars badrum

På Ekeby Bruk finns designalternativen för alla smaker - från tidlöst och minimalistiskt till romantiskt och personligt. Och du får alltid hjälp av våra lyhörda badrumsinredare som hjälper dig med allt i från inspiration till färdig ritning. Välkommen in till en unik badrumsutställning.

Funktionell idé och design

När du väljer ett badrum från Ekeby Bruk, väljer du ett badrum med själ och hjärta. Vi älskar estetisk design och slår vakt om funktionella lösningar. Därför ägnar vi mycket av vår tid åt att omsorgsfullt välja ut de vackraste och mest funktionella badrumsprodukterna från världsledande designers och kvalitetssäkrade leverantörer. Vi förstår att alla behov är individuella och att estetik en central del när du designar ditt badrum. Samtidigt har vi kompetens att bidra till att alla lösningar blir det bästa möjliga utifrån rummets förutsättningar.

Vill du veta mer?

Våra duktiga merarbetare hjälper gärna dig vid frågor eller funderingar.

Kontakta oss

Unna dig en harmonisk renovering

Väljer du Ekeby Bruk All Inclusive hjälper vi dig även med totalentreprenad och ansvarar för hela projektet från projektledning till byggnation och slutbesiktning. Klicka här för att läsa mer om vår totalentreprenad inom bad, kök och förvaring.

Hjälp med renovering?

Med All inclusive kan du unna dig själv en harmonisk renovering.

Läs mer